Hairextensions zijn plukjes echt haar leverbaar in 85 verschillende kleuren en 3 verschillende type haar stijl, body wave of krul. Deze zijn voorzien van een transparant niet zichtbaar waxje dat met behulp van een ultra sonic tang wordt bevestigd aan uw eigen haar zonder enige schade. Hiervoor wordt een warmte-tang gebruikt welke niet schadelijk is voor je haar. De tang wordt niet warmer dan bijvoorbeeld je stijl/krultang.

Aangezien wij alleen met 100% echt haar werken, ziet het eindresultaat er mooi natuurlijk uit en is er geen onderscheid te maken tussen je eigen haar en de haarextensions. Na het plaatsen van de haarverlenging wordt het haar op een speciale manier gesneden, waardoor er van de verlenging of het volume niets zichtbaar is en zorgt voor een mooie natuurlijk overgang.

label.x hairextensions

 

Het is van groot belang dat u de hair extensions goed verzorgt. Tijdens het zetten van de hairextensions krijgt u alle tips met betrekking tot de verzorging van je hairextensions. Ook na de behandeling krijgt u een uitgebreid formulier mee waar alle tip en tricks op staan vermeld. Haar extensions kunnen circa 3,5 maand tot 6 maand blijven zitten, dit licht aan de verzorging van de hairextensions en de groei snelheid uw eigen haar.
Wanneer de hair-extensions verwijderd moeten worden, bel u ons en maken we een afspraak om de haar extensions te verwijderen. Om de conditie van je eigen haar te waarborgen adviseren wij u de hairextensions door ons eruit te laten halen. De wijze van het uithalen is minstens zo belangrijk als het zetten van de hairextensions.  Dit gebeurt door middel van een speciale tang met een niet-schadelijke vloeistof die het waxje als het ware oplost. Op deze wijze wordt je eigen haar niet beschadigd.
Wanneer je binnen twee weken de extensions opnieuw laat plaatsen verwijderen wij ze gratis, anders betaal je 45 ct per plukje.

Hairextensions Zwolle werkt uitsluiten met de beste merken. Kwaliteit, service en de klant staat bij Hairextensions Zwolle op nummer 1!

 

Wij werken met 7 top merken hairextensions, klik op het merk voor meer informatie en de prijzen.

  Label.X® Hairextensions

  SoCap Hairextensions

 Indian Gold hairextensions

  Balmain Hairextensions

  Great Hair Extensions

  Di Biase Hairextensions

  Flip In Hair extensions