Voor welk merk ga jij?

SoCap, DiBiase of Indian Gold?

SoCap

Een sterk merk. Fantastische kwaliteit!

Al jarenlang is SoCap een vertrouwd Hairextensions merk. Met uitsluitend haar uit India wat qua karaktereigenschappen en structuur perfect overeenkomt met Europees haar. SoCap hairextensions kunnen prima gekleurd worden. Meer info over de prijzen van SoCap Hairextensions vind je op deze pagina. 

Indian Gold

Zuiver haar uit India. Excellente kwaliteit!

Indian Gold Extensions is het beste wat je kan wensen. Vervaardigd van 100% Indiaas haar zijn deze extensions op een natuurlijke wijze ontkleurd. Deze extensions zijn Remy gesorteerd wat betekend dat de haarschubben allemaal dezelfde kant op wijzen en dus niet klitten. Prijzen van Indian Gold Extenions kan je hier vinden.

Dibiase

Voor het kleinere budget

DiBiase is heel goed geschikt voor een kleiner budget. Dat doet echter niets af aan de kwaliteit. Dit merk weet zich keer-op-keer te bewijzen waarbij alles gericht is op de productie van natuurlijke hairextensions. Door de meest innovatieve technieken te gebruiken weet DiBiase een heel aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding te realiseren. Nieuwsgierig naar de prijzen van DiBiase?